Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Certàmens

Barcelona Gallery Weekend celebra la 8a edició del 15 al 18 de setembre

Barcelona Gallery Weekend celebra la 8a edició del 15 al 18 de setembre
bonart barcelona - 12/09/22

Del 15 al 18 de setembre, Barcelona Gallery Weekend  tindrà lloc a Barcelona i altres municipis de la província.

Organitzat per l'associació Art Barcelona, ​​Barcelona Gallery Weekend és un esdeveniment cultural que posa de manifest la tasca de les galeries d'art com a espais generadors de cultura i de coneixement, llocs que permeten la connexió i la trobada entre artistes, col·leccionistes, públic i institucions.

Barcelona Gallery Weekend reivindica la galeria com a pilar fonamental de l'ecosistema artístic, i celebra la seva contribució al desenvolupament de l'art i la cultura. En aquesta edició, l'esdeveniment comptarà amb la participació de 32 galeries, 26 a Barcelona, ​​5 a l'Hospitalet de Llobregat i 1 a Santa Margarida i els Monjos (Penedès).

Totes les exposicions, gratuïtes i de lliure accés, s'inauguraran simultàniament el dijous 15 de setembre: a partir de les 12 h, per a públic professional, i des de les 18 h de la tarda per a públic general.

Les galeries participants a la present edició de la Barcelona Gallery Weekend són Die Ecke Arte Contemporáneo i House Of Chappaz, en Gràcia; 3 Punts Galeria, ADN Galeria, Artur Ramon Art, Galeria Contrast, Galeria Cortina, Galeria Joan Prats, Galeria Marc Domènech, Galería Marlborough Barcelona, Galeria Zielinsky, Mayoral, N2 Galería, ProjecteSD, RocioSantaCruz, Suburbia Contemporary i Victor Lope Arte Contemporáneo, a l Eixample; Bombon Projects, Dilalica, Galería Uxval Gochez, Pigment Gallery i LAB36, al carrer Trafalgar; L&B Gallery a Poblenou; àngels barcelona i Sala Parés, en Ciutat Vella; Chiquita Room en Sant Antoni, i Alalimón en Montjuïc. A l’Hospitalet de Llobregat, també participen Ana Mas Projects, etHALL, Galería Alegría, L21 Factory i NoguerasBlanchard; mentre que a Santa Margarida i Els Monjos, trobarem la galeria Palmadotze.

banner-oro-180x180-geneBaner-generic-180x180_

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px