2024 Inserció Bonart Segell IMPULSA CULTURA

lehiaketak

Barcelona Gallery Weekend celebra la 8a edició del 15 al 18 de setembre

Barcelona Gallery Weekend celebra la 8a edició del 15 al 18 de setembre
bonart barcelona - 12/09/22

Del 15 al 18 de setembre, Barcelona Gallery Weekend  tindrà lloc a Barcelona i altres municipis de la província.

Organitzat per l'associació Art Barcelona, ​​Barcelona Gallery Weekend és un esdeveniment cultural que posa de manifest la tasca de les galeries d'art com a espais generadors de cultura i de coneixement, llocs que permeten la connexió i la trobada entre artistes, col·leccionistes, públic i institucions.

Barcelona Gallery Weekend reivindica la galeria com a pilar fonamental de l'ecosistema artístic, i celebra la seva contribució al desenvolupament de l'art i la cultura. En aquesta edició, l'esdeveniment comptarà amb la participació de 32 galeries, 26 a Barcelona, ​​5 a l'Hospitalet de Llobregat i 1 a Santa Margarida i els Monjos (Penedès).

Totes les exposicions, gratuïtes i de lliure accés, s'inauguraran simultàniament el dijous 15 de setembre: a partir de les 12 h, per a públic professional, i des de les 18 h de la tarda per a públic general.

Les galeries participants a la present edició de la Barcelona Gallery Weekend són Die Ecke Arte Contemporáneo i House Of Chappaz, en Gràcia; 3 Punts Galeria, ADN Galeria, Artur Ramon Art, Galeria Contrast, Galeria Cortina, Galeria Joan Prats, Galeria Marc Domènech, Galería Marlborough Barcelona, Galeria Zielinsky, Mayoral, N2 Galería, ProjecteSD, RocioSantaCruz, Suburbia Contemporary i Victor Lope Arte Contemporáneo, a l Eixample; Bombon Projects, Dilalica, Galería Uxval Gochez, Pigment Gallery i LAB36, al carrer Trafalgar; L&B Gallery a Poblenou; àngels barcelona i Sala Parés, en Ciutat Vella; Chiquita Room en Sant Antoni, i Alalimón en Montjuïc. A l’Hospitalet de Llobregat, també participen Ana Mas Projects, etHALL, Galería Alegría, L21 Factory i NoguerasBlanchard; mentre que a Santa Margarida i Els Monjos, trobarem la galeria Palmadotze.

GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180thumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Interesatuko
zaizu
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88