Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

Ampliació del Parc dels Estanys de Platja d'Aro

Ampliació del Parc dels Estanys de Platja d\'Aro
bonart platja d'aro - 22/04/22

El proper dia 7 de maig de 2022 l'Ajuntament de Castell d'Aro-Platja d'Aro-S'Agaró inaugura l’Ampliació del Parc dels Estanys a les 12 hores. Un dels usos que tindrà la cúpula serà el d’aulari per treballar in situ amb els escolars mitjançant les fitxes didàctiques de les escultures de gran format del parc.

Durant l'acte d'inauguració tindrà lloc un recorregut pel parc i els assistents podran gaudir de la projecció de l'experiència Mapping FullDome a la cúpula.

Les obres d'ampliació es van començar al mes d'octubre i entre les accions implementades han estat:

– La construcció d’un itinerari senyalitzat amb noves explicacions i ús de codi QR per a informació addicional i Braile.

– La construcció d’un pont de fusta que connectarà la part actual amb la zona ampliada. Construcció d’un nou accés al parc i millora de l’existent amb noves portes i senyalització més completa.

– Instal·lació més mobiliari urbà a la part ampliada.

– Construcció d’un Centre d’Interpretació consistent amb dues cúpules de fusta per a diferents usos com exposicions, lavabos i usos del mateix parc.

– Construcció d’una bassa d’aigües temporals que possibilitarà l’existència d’espècies amfíbies. Plantació d’arbrat i vegetació arbustiva a la zona ampliada.

El projecte amplia  la superfície de l’illa urbana i ocupa les 15 hactàrees, quatre més de les que ara teníen fins aquesta ampliació.

Eude, genericBanerRocas180x180

Et poden
Interessar
...

DP_Bonart-1280x150px