JP_Bonart-1280x150px-Online-

Certàmens

7a Edició de Drawing Room Madrid 2022

7a Edició de Drawing Room Madrid 2022
bonart madrid - 25/02/22

La setena edició de la Fira Drawing Room de Madrid es celebrarà al cèntric Palau de les Alhajas de Madrid durant el transcurs de la Setmana de l’Art. La fira, que està dirigida per Alejandro Martínez, té com a objectiu oferir una nova i ambiciosa experiència de gaudir i adquirir els dibuixos que es venen en totes les seves epoques als visitants.

Una altre dels objectius d’aquesta fira és la de defensar el dibuix actual i concretament mostra un especial interès pels mestres de la Modernitat. El rol del Mestre ve així atorgat per un reconeixement compartit en el qual són presents el sistema de l'art actual –els conservadors de museus, els historiadors de l'art, els agents del mercat de l'art– i el consens del públic.

L’organització de la fira, ha convidat les galeries a presentar aquells que considerin els seus Mestres al costat dels artistes d'avui, destacant el vincle entre ells, com proposa la galeria granadina Ruiz Linares; les madrilenyes Martínez & Avezuela i Granada Gallery. El mestre portuguès Jorge Martins estarà representat per dues galeries: Art Perifèrica i Exhibit. A més, Drawing Room Madrid compta amb la participació de les galeries el discurs de les quals potencia el valor del dibuix des de les Avantguardes i a través de tot el segle XX. Entre aquestes incorporacions es compten destacades galeries de Barcelona, com David Cervelló, Art Petrixol, Palau Antiguitats i la Galeria Cortina.

Pel que fa a la incorporació de noves galeries que participen en aquesta edició són: Daniel Cuevas, de Madrid, Lage Egal de Berlín, The Why Not Gallery de Tiflis o Gabinet de Dibuixos de València.
Pel que fa a la secció de “Drawing Room Talks”, durant el transcurs de la fira els assistents podran gaudir de les xerrades i conferències amb els artistes d’aquesta edició . Es farà difusió de les “Talks” a través de la xarxa social del Instagram. En alguns d’aquests “Talks” hi intervindran: Juana González, Fernando Martín Godoy, Jorge Julve, Santiago Talavera, Klaus Kilisch i Fulvio Gonella.

Els horaris de visita al públic en general són de dijous a dissabte de 12 a 21 h. i el diumenge 27 de febrer de 12 a 18 h.

Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal