download

Certàmens

17a Edició de la fira Art Madrid 2022

17a Edició de la fira Art Madrid 2022
bonart madrid - 22/02/22

Un total de 40 galeries nacionals i internacionals i més de 160 artistes participaran en la 17a edició de la Fira Art Madrid 2022 en la Galeria de Vidre del Palau de Cibeles del 23 al 27 de febrer d’enguany.

Art Madrid és una fira consolidada, a través de les seves 16 edicions, que atrau cada any a col·leccionistes i nous públics interessats per conèixer la creació contemporània en un ambient accessible perquè puguin gaudir de cadascuna de les propostes.

Pel que fa al tema dels patrocinadors de la fira, One Shot Hotels torna a ser el patrocinador oficial d'Art Madrid i ha preparat dues iniciatives molt atractives amb les quals renovarà el seu fidel compromís amb l'art contemporani.

Una és el programa comissariat per Natalia Alonso, qui planteja un recorregut per diverses obres exposades a Art Madrid'22 per tal d'introduir i acostar el públic a comprendre l'ecosistema del mercat de l'art.

L'altra és el programa de col·leccionisme a càrrec d'un assessor expert en el sector. El servei pretén tant potenciar la tasca comercial de les galeries com oferir assessorament en l'adquisició d'obres d'art per a nous compradors.

Per últim, la fira coorganitza al costat de la plataforma de videoarte Projector una programació paral·lela centrada en la videocreació, l'art d'acció i la performance, amb el comissariat de Mario Gutiérrez. En aquesta edició, Projector se centrarà a indagar i repensar el concepte de "loop" o "bucle" a través dels pioners del videoart, tant des del punt de vista de la creació, com de la distribució i del col·leccionisme. Durant la fira es podrà gaudir d'una instal·lació de Gary Hill, que està considerat el fundador del New Media Art, i de dues propostes vives del mateix Hill; al costat d'obres de Llorenç Barber, pioner de l'art sonor.

Més de 160 artistes

 

Per altra part el comitè de la fira ha estat format per Alfonso de la Torre (crític i comissari), Aurora Vigil-Escalera (galerista), Natalia Alonso (crítica i comissària), Angel Samblancat (galerista i assessor en fires internacionals) i Javier López (galerista).

Les galeries que participaran per primera vegada a la fira són: Galerie Alex Serra (Köln, Alemanya), Arena Martínez Projects (Madrid, Espanya), ARTITLEDcontemporary (Herpen, Països Baixos), Dr. Robot Gallery (València, Espanya), GARNA Art Gallery (Madrid, Espanya) i Jackie Shor Arte (São Paulo, Brasil).

Pel que fa a les galeries internacionals, seran les següents: Art Lounge Gallery (Lisboa, Portugal), ARTITLEDcontemporary (Herpen, Països Baixos), Collage Habana (La Habana, Cuba), Galeria São Mamede (Lisboa, Portugal), Galerie Alex Serra (Köln, Alemanya), Galerie LJ (París, França), Jackie Shor Arte (São Paulo, Brasil), Nuno Sacramento (Ílhavo, Portugal), Studija Mindiuzarte/Kaunas (Kaunas, Lituània) i Yiri Arts (Taipei, Taiwan). Per altra banda, més de 160 artistes exhibiran la seva obra a la fira tractant diferents disciplines com la pintura, l'escultura, la fotografia i la instal·lació.

Els horaris de visita a la fira són de dimecres a diumenge d’11 a 21 hores de la nit.

Eude, genericinclassificables

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90