banner_aire_bonart_horitzontal

Exposicions

La Sala Parés acull "Art Singular" de la Fundació Josep Santacreu

La Sala Parés acull \
bonart barcelona - 17/02/22

Del 16 al 19 de febrer, la Fundació Josep Santacreu presenta a la Sala Parés, de Barcelona, la exposició 100% singulars. Es tracta de l’exposició de les 16 obres finalistes, entre d’altres, del concurs que la Fundació va organitzar per il·lustrar les capses de xocolata artesanal de la Fundació Casa Dalmases. El jurat –composat per Sebas Rosselló, director de la Galería Alegría; Cristina Sampere, artista i directora de la Fundació Setba; Carles Guerra, crític d’art i expert en la materia; Belén Jurschik, directora de la Fundació Casa Dalmases; i Eva Calatayud, directora i impulsora de la plataforma artSingular®– va seleccionar els 16 finalistes de les 40 candidatures de 9 entitats socials de Catalunya que es van presentar al concurs.

Per primera vegada, els artistes de la plataforma artSingular® tenen l’oportunitat d’exposar les seves obres a la galeria d’art amb més història de Catalunya, la Sala Parés. Joan Antonio Maragall, propietari de la galeria, acull aquesta exposició amb una gran expectativa i amb la voluntat de normalitzar l’art creat per aquests artistes singulars i també amb certa curiositat: “Serà molt interessant veure com reben aquesta exposició els clients de la Galeria, crec que ens sorprendrà a tots”, afirma Maragall.

Els artistes seleccionats per la mostra de la Sala Parés treballen als tallers d’art de: Fundació Estimia, Fundació Catalana de Paràlisi Cerebral, Fundació Catalana de Síndrome de Down de Barcelona, Asociació Alba de Tàrrega i Fundació Ampans de Manresa.

Des que va iniciar la seva activitat, al 2018, la Fundació Josep Santacreu, ha buscat la complicitat del sector de l’Art Contemporani i sempre l’ha tingut al costat. En les activitats de la fundació, tant en el montatge de les exposicions, com als concursos, la selecció d’obra, o la formació, van acompanyats de la mà del professionals del sector. El seu projecte artSingular® ha estat molt ben acollit i avalat per galeristes, comissaris, curadors, gestors culturals, artistes, directors de fira, de museus i de centres d’art.

JP_Bonart-180x180-Online_GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal