download

Convocatòries

Fundació ”la Caixa” obre la convocatòria Suport a la Creació '22

Fundació ”la Caixa” obre la convocatòria Suport a la Creació \'22
bonart barcelona - 18/02/22

La Fundació ”la Caixa” obre la la seva convocatòria Suport a la Creació, que inclou Comisart, iniciada el 2012 i adreçada als joves comissaris, i la present Producció, iniciada el 2018. La convocatòria estarà oberta des del 14 de febrer de 2022, a les 10 h de l'Espanya peninsular fins al 25 d'abril de 2022, a les 17 h de l'Espanya peninsular.

Suport a la Creació '22. Producció vol ser un motor per a artistes que necessiten suport econòmic i professional per produir una obra d’art que tingui continuïtat, i també vol esdevenir una referència a Espanya i a Portugal.

Aquesta convocatòria està adreçada a artistes i col·lectius d'artistes de més de 18 anys, amb nacionalitat o residència espanyola o portuguesa i que tinguin un projecte per realitzar o en marxa, en col·laboració amb un agent extern (museu, galeria o un altre tipus d’institució artística) i que requereixi ser produït.

Els artistes, a més de presentar la proposta i el calendari del projecte, hauran d’elaborar un pressupost de producció i d’honoraris i acreditar el compromís d’un tercer agent implicat en l’exposició de l’obra produïda i que en garanteixi una continuïtat.

La producció de les obres seleccionades es durà a terme durant els dos anys següents i comptarà amb els recursos i l’assessorament de l’equip d’exposicions de la Fundació ”la Caixa”.

Més informació sobre les bases del concurs al següent link

 

thumbnail_arranzbravo. general 04-2014SS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px