Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

"Paraula, matèria i imatge" a LaFACT Cultural

\
bonart terrassa - 01/02/22

LaFACT Cultural acull, del 3 de febrer al 24 d’abril de 2022, l’exposició Paraula, matèria i imatge, una invitació a pensar, a contemplar i a sentir a través de l’art d’Agustí Penadès, les imatges de Lluís Ivern i la filosofia de l’enyorat Arnau Puig. Un projecte que uneix els tres creadors amb l’objectiu comú d’oferir realitats impactants a qui les vulgui descobrir, fent volar la imaginació de l’espectador. 

En uns moments històrics, complexos i difícils és quan, precisament, l’art i la cultura veritables són essencials en l’objectiu de generar un espai on aturar el tràfec de les nostres vides i, sobretot, poder aturar la ment i concentrar-la en la visió, la contemplació i la reflexió. Activitats que ens demanen silenci. Silenci que ens cal per disposar-nos a donar la mà als tres creadors que ens portaran a territoris de l’ànima que abans de veure l’exposició potser desconeixíem.

És l’obra de tres creadors units en l’objectiu comú d’oferir realitats impactants a qui les vulgui descobrir. Una obra que permet fer volar la imaginació de l’espectador. "Qui té el mall, el pinzell o el mot, crea mons per a qui els vulgui percebre" com a síntesi de la capacitat d’imaginar que ens dona el llibre i de crear que totes tenim.

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Eude, generic

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1