banner-oro-1280x150

Notícies

Catalunya Música i el Palau de la Música Catalana organitzaran el concurs internacional de cors de la UER

bonart barcelona - 26/07/19

Let the Peoples Sing, el concurs de cors amateurs organitzat per la Unió Europea de Radiodifusió (UER), se celebrarà per primera vegada a la història a Espanya. El Palau de la Música Catalana en serà la seu durant els dies 12 i 13 d’octubre i comptarà amb la participació del Cor de Noies de l’Orfeó Català, candidatura presentada per Catalunya Música al certamen.

El 12 d’octubre se celebrarà el Concert de Gala, en el qual participaran tots els cors finalistes del concurs, i l’Orfeó Català en qualitat d’amfitrió. Serà un concert molt especial en el qual, com és tradició, participarà el cor guanyador de la darrera edició, el Collegium Musicale d’Estonia. La gala comptarà també amb la presència de Veus - Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers (guanyadors dels certamen de fa sis anys). Cada cor proposarà per a la gala un programa de la seva elecció que permeti als assistents gaudir de repertoris i acompanyaments diversos amb l’objectiu de donar una visió plural i destacar les particularitats de cadascun dels cors i de la tradició coral de la qual provenen.

L’endemà, el 13, tindrà lloc al mateix Palau la final del concurs. Està previst que aculli més de 300 cantaires, que integren els 9 cors finalistes. El cor que guanyi la final actuarà d’aquí dos anys a la BBC de Londres.

 Els cors amateurs que participen al concurs Let the Peoples Sing presenten els seus enregistraments radiofònics a través de les emissores d’arreu del món que són membres de la UER o bé hi estan associades.

A la imatge, el Palau de la Música Catalana.
Impremta Pages - banner-180x178Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1