Expo Josep Coll 2022 baner
Taller de dones refugiades al Centre del Carme

Notícies

Taller de dones refugiades al Centre del Carme

Nial nou-180x178Impremta Pages - banner-180x178
El Taller ‘Relatos para una nueva nación’ és una activitat organitzada per Äther Studio (Audrey Lingstuyl i Michael Urrea) residents de mediació de Cultura Resident en el Centre del Carme amb el projecte ‘Valentia, el naixement d’una micronación’. Serà el dia 3 d'agost d'11:00 a 16:00 hores a l'Aula Capitular del Centre del Carme de València.

El taller es durà a terme amb dones refugiades beneficiàries de La Comissió d’Ajuda al Refugiat del País Valencià (CEAR PV).

Durant l’activitat les participants construirán relats a partir d’històries personals, literatures orals dels seus països d’origen, mites locals i arquetips universals. Tots aquests relats constituiran una mena de panorama mitològic per a una nova nació imaginada: Valentia.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

banner-pablito