FCC-Segell-banner4
El festival mural Parees Fest anuncia els artistes que participaran a l\'edició 2019

Notícies

El festival mural Parees Fest anuncia els artistes que participaran a l'edició 2019

Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-catEude, generic
El festival d'intervenció mural Parees Fest reuneix, en la seva tercera edició, mitja dotzena d'artistes de tot el planeta. Alguns dels noms confirmats fins al moment són Hedof (Holanda), Joren Joshua, Matth Velvet (Francia), Catalina Rodriguez Villazón (Espanya), Mina Hamada (Estados Unidos) o Udatxo (Espanya).

La tercera edició de Parees Fest se celebrarà entre el 5 i el 15 de setembre de 2019, i els artistes aportaran el seu art a moltes parets d'Oviedo, continuant la tasca de les edicions anteriors i incidint en la implicació de la ciutadania.

Els processos participatius que distingeixen Parees com un festival únic en el seu àmbit reuneixen aquest any més ciutadans i ciutadanes en la decisió sobre quins temes tractaran les obres i sota quina inspiració i objectius treballaran els artistes. 

A la imatge, una proposta de l'artista Udatxo participant del Parees Fest 2019.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1