FCC-Segell-banner4
Escultura de l’artista Albert Pinya al Bosc urbà

Notícies

Escultura de l’artista Albert Pinya al Bosc urbà

SET_INTL_ARXIUS_AJBCN_300x250180x180
El tinent d'alcalde de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera i l'artista Albert Pinya, acompanyats de la Coordinadora de Cultura, Francisca Niell i del director general de Promoció i Difusió Cultural, Marcos Augusto, han visitat els tallers on s'està acabant de produir l'escultura "Núvol", dissenyada per Albert Pinya.

Aquesta obra s'ubicarà al Bosc Urbà de Palma, un dels projectes urbanístics més singulars de ciutat, ja que es recupera l'antic Canòdrom en forma de Bosc Urbà, convertint-se en un espai destinat especialment a joves i famílies per la seva proximitat a diferents centres d'ensenyament.

Aquesta obra aportarà un valor afegit al projecte, gràcies a la qualitat de Pinya. "Es tracta d'un artista que ha destacat en el panorama artístic per l'originalitat i diversitat de la seva obra, creant un llenguatge propi que el fa únic. La seva feina és un continu investigar i crear noves vies per comunicar-se amb l'espectador, especialment des de la ironia i la diversió", ha explicat el regidor de cultura, Antoni Noguera.

L'obra "Núvol" s'integrarà al paisatge del bosc com un element més però alhora, per la seva forma i color captarà l'atenció de l'espectador i el convidarà a un passeig per la natura. Amb la instal·lació d'aquesta nova escultura s'obri un nou itinerari artístic i cultural a la ciutat. Això permetrà reconsiderar la reubicació d'algunes escultures que actualment estan distribuïdes per indrets de Palma.

L'escultura té unes dimensions de 5 x 3,8 x 1,2 metres i la inversió en materials per producció, transport i instal•lació per part de l'Ajuntament és de 16.843,20 €. 
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

728x90