benedormiens_Àlvar_suñol_2

Notícies

# Memefest al CCCB

bonart Barcelona - 09/11/21
# Memefest al CCCB
Baner_Fontcuberta_Bonart_360x356pxBaner_Malagrida_Bonart_360x356px

Al hall del CCCB torna el Memefest, amb Marc Sarrats, Aihnoa Marzol, Janira Planes, Albert Lloreta, Christo Casas, Samantha Hudson, Núria Guiu i Daniel Moreno, una cita cultural desenfadada i catàrtica per pensar i riure al voltant de la creació humorística a les xarxes. En aquesta tercera edició, i després de mesos d'aïllament social i de molta pantalla, el Memefest arriba amb més força que mai, per convertir-se en un espai de trobada dels seguidors dels mems i de la cultura digital.

Miralls dels estats d'ànims col·lectius, potents transmissors de crítica i opinió pública, els mems són cada cop més presents en les nostres vides (especialment en temps pandèmics). En aquesta tercera edició de la festa del folklore i l'humor a Internet parlarem dels mems com a artefactes culturals que, de la mateixa manera que ens fan riure i ens fan companyia, també serveixen d'esquer en campanyes de desinformació i propaganda o ens mostren els aspectes més disfuncionals de la indústria creativa.

Les relacions tòxiques entre creadors, públic i corporacions o l'augment imparable de la coreografia i el ball a Titktok, mitjà que reprodueix a la perfecció la lògica del mem, són altres temes que seran presents en el Memefest 2021, que, com cada edició, portarà al hall del CCCB una bona representació de creadors i experts en cultura digital i mems.

Et poden
Interessar
...

Banner 817x68 CAT