FCC-Segell-banner4
la fotografia d\'Antonio Manzano al Centre de Documentació de la Imatge

Exposicions

la fotografia d'Antonio Manzano al Centre de Documentació de la Imatge

Baner BonArt 180x178 Agenda Girona CulturaBaner_HaPicasso_Bonart_360x356
Fins a principis de desembre de 2019, la Sala de la Hoz del Centre de Documentació de la Imatge de Santander acollirà una exposicó titulada Antonio Manzano. Fotografías (1968-1983).

La mostra compta amb una selecció de trenta imatges en la qual conviuen les còpies dels anys seixanta i vuitanta amb positivats actuals en els casos en els quals només es conserva el negatiu.

De Manzano s'ha dit que “en la seva mirada social, més enllà de l'etiqueta hi cap la pobresa, l'abandonament, el carrer, les famílies, els rodamóns i les comunitats marginades”. Nascut en una família de fotògrafs, no li són aliens els misteris de la imatge fotogràfica.

Antonio Manzano confessa que està molt satisfet quan capta amb la càmera de la vida que transcorre al seu voltant, els sentiments, el contrast social, les persones, la crisi, o la marginació.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

817x68