banner-elscatala-817x88px
El Museu de les Aigües descobreix els seus secrets dins del 48H Open House Bcn

Notícies

El Museu de les Aigües descobreix els seus secrets dins del 48H Open House Bcn

Eude, genericLa-Galeria-201602-recurs
El Museu de les Aigües (Carretera de Sant Boi, 4, 6, Cornellà de Llobregat) participarà, diumenge 27 d’octubre, en el 48H OPEN HOUSE BCN, el festival d’arquitectura que durant un cap de setmana a l’any obre les portes d’edificis de tota mena, forma i mesura per explicar l’arquitectura de manera transversal.

En el marc del festival, el Museu descobrirà al públic els seus racons més secrets. Els visitants podran accedir de forma excepcional al soterrani de la Central Cornellà, construïda el 1909 i que encara avui abasteix d’aigua bona part de l’àrea metropolitana, on podran veure en molt bon estat de conservació elements patrimonials de principis del segle XX. També es podran visitar els altres espais com l’exposició permanent del Museu o el jardí amb la Cascada Gaudí.

La missió del Museu de les Aigües és conservar, fer valdre i interpretar el patrimoni industrial i arquitectònic de primer ordre que li ha estat llegat. Des d’aquesta voluntat, el Museu té l’objectiu de copsar i divulgar als diferents públics el coneixement de l’aigua com a substància i els valors ambientals i culturals associats, en pro d’una sensibilització per a un desenvolupament sostenible. El Museu de les Aigües forma part de l’aposta que fa per l’educació i la cultura la Fundació Agbar.

Et poden
Interessar
...

PERICO_PASTOR_Expo-maig