FCC-Segell-banner4
Fira d\'art contemporani MARTE 2019

Certàmens

Fira d'art contemporani MARTE 2019

Baner_SantiMoix_Bonart_180x180thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
MARTE, la fira d'Art Contemporani de Castelló, que se celebra del 14 al 17 de novembre a l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló, presenta 15 artistes que exposen amb les seves corresponents galeries dins de la secció MARTE CURATED.


Destaca la implicación, un any més, de l'empresa japonesa UBE Corporation, ubicada a Castelló, amb l'art contemporani. A banda de concedir un Premi d'Adquisició, enguany presenta un espai dedicat al Premi UBE Corporation d'escultura concedit a Álvaro Albadalejo.


La sisena edició de MARTE també comptarà amb un espai dedicat a Carlos Pesudo, guanyador del Premi Marte Artista Castelló; i un altre a David Latorre, Premi Marte Nacional a un Projecte Contemporani.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021