Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Convocatòries

Oberta la convocatòria per l’Inund'Art 2020

Oberta la convocatòria per l’Inund\'Art 2020
bonart girona - 18/11/19

La política del Festival Inund'Art aposta per la promoció de la creació, la producció i l'exhibició de propostes artístiques que se centrin en les arts visuals dins l'àmbit de l'art contemporani. Per això obren convocatòria per artistes en les següents modalitats: exposicions d'arts visuals, instal·lacions interactives i participants amb el públic, intervencions a l'espai públic, recorreguts sensitius, performances i accions, propostes interdisciplinàries i projectes artístics comunitaris.

La data límit per presentar les convocatòries és el 31 de gener i enguany, com a novetat, es dóna una especial atenció a tots aquells projectes que incloguin instal·lacions amb performance-acció.

Per a les exposicions d’arts visuals, performance, accions i propostes interdisciplinàries l'organització remunerarà amb 300 € cadascun/na dels/les artistes (en cas de grups amb més de 5 participants, la remuneració es limitarà a 1.250 € en total). Les instal·lacions i intervencions a l’espai públic tindran un pressupost màxim de 1.250 €. En el cas dels recorreguts sensitius, projectes artístics comunitaris i instal·lacions que s'interrelacionin amb una performance o acció, s’haurà d’adjuntar el pressupost.

Impremta Pages - banner-180x178Eude, generic

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1