BANNERS BONART_1280x150

Exposicions

‘LUMIÈRES’, la primera exposició d’Olivier Dassault a l'estat espanyol

‘LUMIÈRES’, la primera exposició d’Olivier Dassault a l\'estat espanyol
bonart madrid - 18/11/19

La Galeria Marlborough presenta l'exposició Lumières, la primera mostra a Espanya del treball fotogràfic d'Olivier Dassault, més conegut en les seves facetes d'empresari, polític, pioner de la indústria aeronàutica i pilot. Però Dassault porta més de 30 anys fent fotos.  Treballa instintivament quan mira a través de les lents de la seva Minolta XD7, després improvisa i manipula meticulosament els detalls de cada imatge usant superposicions i diverses exposicions. Les obres resultants transmeten una sensació de moviment i tenen una qualitat gairebé de pintura abstracta. L'espai, el ritme i el color es fonen per dur a el màxim la nostra percepció d'aquestes composicions caleidoscòpiques.

A Lumières, Dassault fa un pas més en la seva experimentació amb les composicions i munta les seves imatges en peanyes verticals, el que els dóna un caràcter gairebé escultòric. En paraules de l'artista: "Jo composo harmonies gràfiques instantànies. Em deixo sorprendre i a el mateix temps, busco la profunditat, el focus així com les perspectives capaços de revelar la singularitat dels objectes. Gaudeixo treballant tant amb petits detalls com amb estructures enormes, en tot imposo el meu propi ritme, joc amb la compressió i l'expansió “.

Si alguna cosa defineix a Dassault és la seva capacitat per dur a el límit totes les seves inquietuds i explotar al màxim tots els seus talents creatius. Des d’adolescent, la fotografia ha estat una "necessitat" per a ell, en les seves pròpies paraules: "la fotografia em dóna energies però també em manté enfocat. Em permet seguir camins inesperats, visitar els llocs d'una manera diferent, descobrir i capturar moments de pura fascinació”.

 A la imatge, detall d'una de les fotografies de Dassault.
JP_Bonart-180x180-Online_Impremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90