Expo Josep Coll 2022 baner
Torna ‘The Exploding Fest.’ a la Fabra i Coats

Notícies

Torna ‘The Exploding Fest.’ a la Fabra i Coats

bonart barcelona - 18/11/19
220317_Verdu_Bonart-180x180Banner300x300

El 30 de novembre torna The Exploding Fest. és a dir, la 5a edició del happening d'improvisació entre música i arts en moviment. Una festa  d'homenatge a Andy Warhol i als seus esdeveniments, explosions artístiques improvisades, The Exploding Plastic Inevitable.

The Exploding Fest és una trobada única entre més de 55 artistes de moviment, músics, coreògrafs, poetes  i performers inconformistes que, a través de la improvisació, convertiran a Fabra i Coats en l'epicentre de l'exploració escènica i musical contemporània per un sol dia.  The Exploding Fest torna a reunir diversos formats artístic com ara la música, la perfomance, el moviment, el vídeo o la paraula.

En la seva cinquena edició totes les peces artístiques formaran part de l'espectacle El present no està escrit; entorn de dos conceptes: el fatalisme i el solucionisme. The Exploding Fest vol ser una celebració dels valors humans i de la cooperació com a eines per a revertir el catastrofisme, amb la improvisació col·lectiva com a màxim exemple creatiu.

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat