canal-mnactec-1280-150

Notícies

L’IVAM es posiciona com el millor de la cultura valenciana

L’IVAM es posiciona com el millor de la cultura valenciana
bonart valència - 11/02/20

L'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM) encapçala la llista del millor de la cultura a la Comunitat Valenciana l'any 2019, segons recull l'informe 'La cultura a Espanya el 2019', realitzat per l'Observatori de la Cultura de Fundació contemporània. El document reflecteix, a més, que el museu valencià millora ostensiblement en la valoració d'institucions culturals a nivell nacional, ascendint de el lloc 30 a l'15, en un rànquing de 102 espais i manifestacions culturals.

L'informe ratifica així la programació de l'IVAM que el 2019, any del seu 30è aniversari, va albergar un total de 13 exposicions amb 'plats forts' com Fernand Léger, Jean Dubuffet o Zineb Sedira.

En el cas de la Comunitat Valenciana, l'IVAM encapçala de nou aquest any la llista, seguit pel Centre de l'Carme, Bombes Gens, al Palau de les Arts Reina Sofia i el Centre Cultural La Nau.

A tot Espanya, el Museu de El Prado ha estat el millor de 2019, seguit pel Museu Reina Sofia i el Guggenheim Bilbao que repeteixen en segona i tercera posició, respectivament. El Festival de Cinema de Sant Sebastià i el Museu Thyssen-Bornemisza completen la llista dels cinc primers llocs. L'Observatori de la Cultura porta a terme una consulta anual en què participen un grup d'experts format per més de mil professionals per valorar l'activitat cultural de comunitats autònomes i institucions.

A la imatge, detall de la façana de l’IVAM.

La-Galeria-201602-recursGC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90