FCC-Segell-banner4
Exposició conjunta de Miró Mallorca amb la Casa de Velázquez de Madrid

Exposició conjunta de Miró Mallorca amb la Casa de Velázquez de Madrid

Baner_Subirachs_Bonart_360x356Baner_Viladot_Bonart_360x356
La nova exposició de la Casa de Velázquez de Madrid CASA&CO, posa el focus en el treball dels artistes becats que, al llarg de l'any 2019, es van beneficiar d'una residència artística a la Casa de Velázquez -Académie de France à Madrid- en el marc del seu programa de beques en col·laboració amb altres institucions culturals com la Fundació Miró Mallorca.

L'Exposició CASA&CO que enguany arriba a la seva segona edició proposa cada any subratllar especialment l'acció conjunta de la Casa de Velázquez amb un dels seus col·laboradors. En aquesta ocasió s'ha volgut posar el focus en la relació que al llarg dels anys s'ha anat teixint entre la Casa de Velázquez i la Fundació Miró Mallorca, destacant la seva tasca comuna en favor dels joves creadors.

A la mostra es farà així especial èmfasi en els treballs dels dos artistes guardonats amb la Beca Pilar Juncosa & Sotheby's de residència, formació i participació a la Casa de Velázquez; Maria Carbonell (Más allá del cuerpo) i Tomàs Justica (Mutaciones inducidas).

Tots dos artistes van realitzar una estada de creació en els tallers de la Casa de Velázquez de maig a juliol de 2019, en el marc del programa de beques i premis de la Fundació Miró Mallorca.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner