download

Exposicions

Exposició visual interactiva d'Enric Rodó a El Forn de la Calç

Exposició visual interactiva d\'Enric Rodó a El Forn de la Calç
Del 15 de febrer al 3 d'abril de 2020, El Forn de la Calç de Calders acull un muntatge visual de formes, textures, colors i atzar d'Enric Rodó, Atzart. Un joc únic on explorar la interacció amb els objectes i les múltiples derivacions. Una proposta d’observació de la realitat des de diferents perspectives. 
 
L’exposició es crea a partir d’estructures sensibles en suspensió fetes de bambú i esquelets de fulles. Amb la llum ambiental s’hi poden observar els mòbils i amb la sala a les fosques, els mateixos, esdevenen pantalles on s’hi projecten les imatges fetes amb textures orgàniques de fulles i els seus esquelets. 
 
D’entrada el joc proposa observar a ull nu els mòbils en suspensió, els seus moviments, les formes i els efectes de la projecció. Segueix amb una mirada alternativa de la realitat des d’una perspectiva calidoscòpica. Una experiència plenament subjectiva on els angles d’observació, els moviments de rotació i les formes d’aproximació transporten a una nova dimensió.   
 
Durant la inauguració i la cloenda de l’exposició, s’ampliarà el muntatge visual a la part exterior de la sala. A la façana del Forn de la Calç s’hi projectaran diverses imatges i, a l’estança on hi descansaven els forners, s’hi podrà observar la projecció d’una imatge sobre una pantalla de fum.
 
CACiS es suma a les festes de la Llum de Manresa acollint aquesta exposició singular.
banner-oro-180x180-geneLa-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1