Banner-Paz-Errazuriz-1280x150px_v1-cat-1

Deiak

Manifesta 15 llança una convocatòria oberta

Manifesta 15 llança una convocatòria oberta
bonart barcelona - 13/10/23

Manifesta 15 remodela les relacions entre art, cultura i societat investigant i catalitzant els canvis socioecològics a Europa mentre es manté en un diàleg continu tant amb les comunitats locals com amb els productors culturals internacionals. Al llarg de les seves últimes edicions, Manifesta s’ha convertit en una plataforma interdisciplinària que posa l’èmfasi sobre les qüestions urgents del nostre temps vistes des de l’òptica de la ciutat amfitriona local.

Amb motiu de la 15a edició de la Biennal Nòmada Europea, que se celebrarà a 12 ciutats de la regió metropolitana de Barcelona, Manifesta 15 llança una convocatòria oberta que convida a persones, col·lectius i organitzacions a proposar projectes que presentin nous enfocaments visionaris de la transició socioecològica a què ens enfrontem globalment.

Manifesta 15 treballarà en espais en desús de la regió metropolitana que són símbols de l’enfocament temàtic i conceptual de l’edició. La biennal vol incloure noves perspectives locals sobre el teixit i les històries en constant canvi de la regió. Per tant, Manifesta 15 convida els actors locals a plantejar projectes no convencionals relacionats amb les arts visuals, l’ecologia, el teatre, l’arquitectura, el disseny social, la música, la literatura i altres disciplines que poden ajudar a donar forma a futures visions positives de com s’ha de transformar la regió metropolitana d’una manera sostenible.

Manifesta 15 convida a una àmplia gamma d’iniciatives locals a presentar-se a la convocatòria oberta i a pensar més enllà de l’àmbit dels formats d’art visual tradicional per abordar qüestions que van des del desenvolupament urbà i la descolonització fins a la inclusió social i la transició climàtica que poden generar un impacte positiu per a les persones i comunitats locals.

Un jurat nacional i internacional revisarà totes les sol·licituds i seleccionarà un mínim de 10 projectes als quals se’ls oferirà un finançament que oscil·larà entre els 10.000 euros i els 15.000 euros en funció de l’escala i la complexitat del projecte proposat.

Els projectes seleccionats s’integraran en el programa biennal principal i es presentaran a les 12 ciutats que acolliran la 15a edició de Manifesta des del 8 de setembre fins al 24 de novembre de 2024. La data límit de la convocatòria oberta és el divendres 1 de desembre de 2023.

Els projectes seleccionats seran anunciats a finals de desembre 2023.

Més informació

40_MNACTEC_Banner-180x180thumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Interesatuko
zaizu
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90