Marc Riera

Nascut a Banyoles, és arquitecte per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona (ETSAB) des de 2003, i compta amb un Master in Business Administration (MBA) de la Universitat de Girona (UdG), des de l’any 2009.
Actualment, combina la pràctica professional, amb la presidència de la Demarcació de Girona i la docència a la UdG, on és professor associat al Departament de Construccions Arquitectòniques.
Després d'haver treballat als despatxos Moliner Office Architects, Fabio Nonis Arquitecte (Itàlia), Trevor Lahiff Architects (Regne Unit), Fuses i Viader Arquitectes, i CGR Arquitectes, funda el seu propi despatx el 2006. Al llarg de la seva carrera, ha desenvolupat una pràctica professional diversa, tant per a les administracions com per al sector privat, realitzant projectes d'equipaments escolars, esportius, sanitaris i culturals, i edificis d'habitatges, tant d'obra nova com de rehabilitació. Ha guanyat diversos concursos d’arquitectura, i mencionat en diversos premis del sector.

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88