FCC-Segell-banner4
El Museu del Disseny, del «boom» del disseny gràfic a la gràfica per a pantalles

Exposicions

El Museu del Disseny, del «boom» del disseny gràfic a la gràfica per a pantalles

bonart barcelona - 04/06/18
Baner_StellaRahola_Bonart_360x356Banner-Resonancias-180x180px_v1-cat
El Museu del Disseny, plaça de les Glòries 37-38, presenta a partir del 9 de juny Dissenyes o treballes? La nova comunicació visual 1980-2003, una exposició panoràmica del «boom» del disseny gràfic a la gràfica per a pantalles.

L'exposició mostra el treball de més de dos-cents professionals amb una selecció de vora sis-centes peces que formen part de la Col·lecció de disseny gràfic del Museu i que són representatives d'una època d'extraordinària vitalitat, d'explosió de la cultura popular i de nous reptes professionals. Des del «boom» dels 80 que va comportar una major visibilitat dels dissenyadors a la consolidació de la professió a la dècada dels 90 amb la celebració de Barcelona'92 i l'arribada del Macintosh per acabar, als primers 2000, amb el sorgiment de noves perspectives i especialitats.

Hi tenen presència alguns dels representants més destacats del període, noms com Enric Satué, America Sanchez, Oscar Mariné, Mariscal, Peret, Pati Núñez, Juan Gatti, José María Cruz Novillo, Yves Zimmermann, Nacho Lavernia Pilar Villuendas, Claret Serrahima, Paco Bascuñán, Isidro Ferrer, Enric Aguilera; els estudis Eumografic, Grafica, BaseBCN, Mucho, Suma o Vasava, entre molts altres.

A la imatge, cartell de la mostra "Dissenyes o treballes? La nova comunicació visual 1980-2003".

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Fons_d'Art_Banner_2022