Expo Josep Coll 2022 baner
The Hate Lovers, nou mural del projecte 12 + 1

Notícies

The Hate Lovers, nou mural del projecte 12 + 1

bonart sant feliu de llobregat - 05/07/18
Baner_Viladot_Bonart_360x356Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
The Hate Lovers ha realitzat el nou mural del projecte 12 + 1 al Complex Municipal de Piscines, Carrer Verge de Montserrat 2 de Sant Feliu de Llobregat.

The Hate Lovers és un col·lectiu de dones artistes: grafiteres i artistes d'altres disciplines artístiques (il·lustració, tatuatge, foto, etc.). El grup es va formar a Barcelona i la seva prioritat és donar a conèixer l'empoderament de la dona en camps creatius, realitzant projectes personals en col·laboració amb altres artistes nacionals o internacionals.

The Hate Lovers va néixer d'un grup d'amigues que tenien la necessitat de mostrar el creixent moviment femení en molts àmbits creatius, amb el propòsit i incentiu de reunir el gènere femení de diferents camps artístics que es complementaven. Aquest grup lluita pel feminisme i per un reconeixement en el sector de l'art o del moviment d'art contemporani.

En la intervenció de l'12 + 1 van participar les integrants i fundadores del projecte: Malícia i Vegan Bunnies. Les artistes van voler reflexionar sobre el planeta per conscienciar i permetre que obrim els ulls. Amb el seu estil colorit i refrescant, ens deixen un mural ple de detalls que denuncia la nostra falta de compromís amb el medi ambient.

12 + 1 és una proposta de l'associació Kaligrafics en col·laboració amb Contorn Urbà a Sant Feliu de Llobregat: 12 artistes, 12 mesos, 1 mur de 10m x 3m, una intervenció artística cada mes i una exposició en acabar l'any, amb una obra única creada per cada artista. 12 + 1 crea una galeria d'art a cel obert que es transforma cada mes. Una visió original que qüestiona també la manera d'exposar l'art urbà i el lloc d'aquestes creacions a la ciutat.

El projecte compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Artistes guanyadors del 12 + gener 2018: Anna i Miquel, Pouvelle Studio, Paula Calavera, Nul, Valent Creations, Elara Elvira, The Hatelovers, Tayone, Victor Solanes, Alberto Montes, Kazzius, El Rughi.
Kaligrafics ésuna ssociació fundada el 1999, és l'entitat sense ànims lucre dedicada al graffiti i l'art urbà més antiga de Catalunya i una de les associacions amb més trajectòria a tot Espanya.
Kaligrafics ha transformat la ciutat de Sant Feliu a la ciutat amb més murals d'art urbà del Baix Llobregat i té una llarga experiència en la gestió de murals de grans dimensions en desenes de ciutats de la àrea de Barcelona.

Contorn Urbà és la primera Fundació a Espanya dedicada exclusivament a l'art urbà i al graffiti. L'equip compta amb una experiència de més de 10 anys en muralisme i art urbà, a més de tenir una projecció internacional.

A la imatge, "Save the Planet" de The Hate Lovers. Foto: Alex Miró Blay

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1