FCC-Segell-banner4
Art en Ruta continua el seu camí després d\'una petita parada

Exposicions

Art en Ruta continua el seu camí després d'una petita parada

bonart sant hilari sacalm - 05/07/18
Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
Art en Ruta continua el seu camí després d'una petita parada. El  4 de juliol a les 12 h, inaugura a la sala Can Rovira de Sant Hilari Sacalm un nou format del projecte Llista d'espera. Ara és Demà, de David Sánchez León, més conegut com D S León. L'exposició, que està promoguda per Selva Cultura i avalada pel Consell Comarcal de la Selva, es podrà veure fins el 30 de juliol.

Com explica D S León, "el context sobre el que he treballat aquest projecte és la societat contemporània en general sense importar sexe, classe o ètnia, com viuen el seu temps, els seus somnis, la seva vida. Traient la conclusió que molts d’ells es passen la vida esperant que arribin les coses que somien, es fan llistes mentals que van creant al llarg de les seves vides, on apunten des de les coses més comunes, com poden ser unes sabates, a temes més llunyans com la jubilació, dedicant temps i esforços a aquest afers sense saber si arribaran i, en el cas que arribin, seran com ho havien somiat? Mentrestant la vida passa i ens deixem de banda el present, no gaudim l’instant, només pensant, patint pel demà i, si mirem enrere, veurem que ara és demà sense poder tornar a l’ahir.

L’objectiu del projecte és fer reflexionar al públic sobre les seves vides, que cada peça sigui un mirall d’elles veient­se reflectits, fent cua un darrere de l’altre esperat que arribi el seu torn per poder completar la seva llista de desitjos; de com es perd el tems esperant i fer veure al públic que són a temps de trencar les llistes i viure el present.

Durant el procés creatiu de l’obra m’he preocupat de la lectura de textos filosòfics, l'observació de la meva pròpia persona i dels humans que m’envolten. La tècnica emprada per la creació del conjunt de peces ha estat l’escultura, triant el filferro com a material.
La sèrie complerta consta de trenta escultures que s’instal∙len de forma molt simple, penjant­ les a les parets de les sales, adaptant­se a fixacions standards.

Les seves dimensions oscil∙len des de 82 x 13 x 14 cm de la més petita, a 130 x 15 x 12 cm de la més gran, sent el pes mig per escultura d’uns 2kg. Per al seu transport es disposarà de tres caixes en les quals aniran conjunts de deu peces correctament embalades amb paper bombolles".

A la imatge, obra de D S León.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021