FCC-Segell-banner4
\

Notícies

"Estiueja a la biblio!" a la Biblioteca Mercè Rodareda

bonart castell d'aro - 20/07/18
Baner_Esteva_Bonart_360x356Banner-300x250_1
La Biblioteca Mercè Rodoreda de Castell-Platja d’Aro proposa per a aquest estiu de 2018 un ampli ventall d’activitats infantils a l’entorn del programa Estiueja a la Biblio! amb sessions de contes, tallers creatius, jocs i un programa de promoció de la lectura. Totes les iniciatives són gratuïtes i converteixen l’equipament en un centre de dinamització cultural, més enllà dels serveis clàssics d’una biblioteca. El projecte Llegir té premi! proposa als infants i joves de 4 a 13 anys fer-se el Carnet lector, escollir algun dels llibres, contes o còmics del fons de la biblioteca, omplir una fixa de lectura dipositar-la a una urna i participar en el sorteig de diversos de regals i obsequis (jocs de platja i una càmera tipus Polaroid) els dijous 26 de juliol 23 i 30 d’agost (18 h).

Més enllà d’aquest projecte, per al públic infantil hi ha diverses sessions de contes diversificades per edats: Biblionadons 1 -nenes i nens fins a 3 anys, a les 11 h- els dimarts 24 de juliol amb El millor regal del món!, a càrrec de Pepa Contes i dimarts 7 d’agost amb Un dia al mar! a càrrec de Marta Arnaus. L’Hora del Conte -per a vailets a partir de 4 anys, a les 18.30 h- té aquest estiu quatre dates programades: dimarts 17 de juliol Pescaplàtik! Amb Salva Manera, dimecres 25 de juliol, Els tres porquets a càrrec de Veus Veus (titelles), dimarts 31 de juliol, Contes de trèvol amb Maga Charlottte (màgia) i dimarts 14 d’agost En Bumn i el llibre màgic de les fades a càrrec de Cia. Homenots.

També s’han programat diversos tallers familiars per a infants a partir de 5 anys, sempre a les 18.30 h. Dijous 26 de juliol taller de braçalets de cartró a càrrec de Creativa, dimecres 1 d’agost taller de vaixells de vela amb Activijoc, dijous 23 d’agost taller de papiroflèxia a càrrec d’Espai La Milana, i dijous 30 d’agost taller d’animals marins de plastilina amb ah!estudi. Per als vailets més grans de 6 anys hi ha programats un parell d’activitats més (també a les 18.30 h): dimecres 18 de juliol taller interactiu Un tràiler de pel·lícula a càrrec de Qpertin, i dimecres 8 d’agost taller de jocs de taula amb JugarXJugar. Tots els tallers tenen les places limitades i cal inscripció prèvia (bmr@platjadaro.com).

Dijous 16 d’agost (18.30 h) en el marc de la Festa Major de Platja d’Aro ofereix l’activitat El cas de la Pizzeria Tomassi a càrrec de JugarXJugar per a adults i joves a partir de 12 anys; i el divendres 7 de setembre (18 h) a la Plaça Poeta Sitjar de Castell d’Aro en motiu de la Festa Major de la vila, organitza l’espectacle d’animació familiar Guiriballa amb la Família Guiriballa. La biblioteca pública municipal Mercè Rodoreda (en servei des de 1981, amb nova seu des de l’any 2001 i amb projecte d’ampliació properament), disposa de dues plantes amb un superfície de 500 m2 adaptades per a facilitar l’accés al públic amb mobilitat reduïda. La primera acull els serveis habituals de consulta, préstec i hemeroteca. A la segona, hi ha altres serveis diversos: sales de treball, estudi i ordinadors. L’equipament disposa d’un fons de 22.000 llibres i d’una hemeroteca de 80 publicacions. Durant tot l’any s’hi desenvolupa un extens programa de dinamització, que consoliden l’equipament com un espai cultural, més enllà de la lectura, l’estudi i el gaudi del material audiovisual i telemàtic.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner