BONART-817x68px-Màscara
El sud de Picasso. Referències andaluses

Exposicions

El sud de Picasso. Referències andaluses

bonart màlaga - 20/07/18
Baner_Claramunt_Bonart_360x356Nial nou-180x178
El Museu Picasso Màlaga, al Palau de Buenavista del carrer Sant Agustí 8, presenta El sud de Picasso. Referències andaluses, una exposició que recorre la història de l'art espanyol mostrant obres de Picasso al costat de valuoses peces arqueològiques i pintures de grans mestres.

Per a l'ocasió es reuniran aproximadament 200 obres d'art en la qual es mostraran pintures, escultures, dibuixos i obra gràfica de Pablo Picasso al costat d'un grup rellevant de peces arqueològiques de les cultures ibera i fenícia i d'època grecoromana; així com pintures, gravats i escultures policromes de reconeguts mestres de la nostra història de l'art: El Greco, Sánchez Cotán, van der Hamen, Zurbarán, Velázquez, Alonso Cano, Antonio de Pereda, Murillo, Camprobín, Juan de Zurbarán, Pedro de Mena, Meléndez, Goya, María Blanchard, Juan Gris, Moreno Villa, Manuel Angeles Ortiz i Ismael González de la Serna.

El sud de Picasso. Referències andaluses farà referència a temes que formen part de la iconografia de l'artista malagueny com són el ritual de la tauromàquia, el bodegó, la vanitas, la maternitat, els ritus o la seva filiació pictòrica amb els mestres barrocs espanyols, permetent revelar diversos aspectes seva notable identificació i nova interpretació del llegat artístic espanyol.

A la imatge, Pablo Picasso "La familia. Mougins, 30 septiembre 1970" . © RMN-Grand Palais (Musée national Picasso-Paris) / Jean-Gilles Berizzi  © Sucesión Pablo Picasso 2018.

Et poden
Interessar
...