BannerFCC_Bonart

Notícies

Fundació Setba, art des dels balcons

Fundació Setba, art des dels balcons
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
bonart - barcelona - 20/07/18
La Fundació Setba, Plaça Reial 10 1er 2a de Barcelona, tanca temporada amb un dels projectes pilars de la Fundació, el més veterà.

El Balcó de les Arts va arrancar la primavera-estiu de 2010, ara fa vuit anys, i s'ha convertit en una convocatòria referent del sector.

És un certamen de pintura, adreçat a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, que cada any creix en quantitat de participants i qualitat de les obres, però que també madura i evoluciona com a projecte.

Un dels punts forts del certamen és l'entrega de premis que organitzem al CaixaForum de Barcelona. Un acte que cada any cuidem més i que aquest cop ha tingut una presentadora de luxe, la periodista Ana Boadas.

Des de 2017, la Fundació Setba col·labora amb l'estudi de disseny La Casa de Carlota, un dels primers a integrar artistes amb DID a la seva plantilla.

La guanyadora del premi de disseny hi ha treballat per crear l'etiqueta d'un dels vins de Bardinet, el Més feliç. I els guanyadors del premi artístic, hi passaran una jornada per crear el calendari solidari 2019.

A la imatge, balcó de la Fundació Setba.

Et poden
Interessar
...