Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

Monika Grygier presenta 'Estructures del temps' a Can Gruart

Monika Grygier presenta \'Estructures del temps\' a Can Gruart
bonart vilablareix - 04/11/21

Del 3 al 29 de novembre es pot visitar l'exposició temporal de Monika Grygier "Estructures del Temps" al Centre Cultural Can Gruart de Vilablareix.
La mostra, que ha estat comissariada per Alexandra Planas, mostra un total de 12 quadres de diferents mides realitzats amb tècnica mixta sobre tela i acrílic sobre tela.
Segons Grygier "la majoria dels meus quadres sorgeixen directament de les trobades amb l'univers sintètic de ciment i asfalt. Polígons industrials, nuclis tecnològics de grans aglomeracions aparentment estèrils són la meva font d'nspiració artística" i afegeix que "la meva obra reflecteix la influència del desenvolupament de la vida a les ciutats".
L'obra de Grygier retrata espais urbans de forma abstracta i hi predomina el color gris amb diferents mestissos, els tons de vida entre blocs de ciment, carreteres, maquinària, etc... que formen part d'un escenari característic del nostre temps.
La inauguració oficial de la mostra es durà a terme el divendres dia 12 de novembre a les 19:00 hores.
Durant l'exposició també s'ha programat una visita guiada de l'artista amb els alumnes de l'escola pública Madrenc del municipi.
Monika Grygier va nèixer a la ciutat de Lodz (Polònia) al 1.970. És llicenciada en Belles Arts per la Universitat d'Opole (Polònia) al 1.993 sota la direcció de Stanislaw Bialoglowicz i per la Universitat Slaski de Cieszyn (Polònia) el 1996. Va ser deixeble de Jerzy Wronski, membre de "Grupa Krakowska" (Grup de Cracòvia), que és una formació d'artistes reconeguts internacionalment com Tadeusz Kantor, Maria Jarema, etc...
Grygier ha realitzat exposicions a Saragossa, Valladolid, Còrdova, Santander, Barcelona, etc... i a Berlín, Portugal, Polònia, Suissa, etc...
La mostra es pot visitar de dilluns a divendres de 16:00 a 22:00 hores de la nit.

Eude, genericPremi_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88