download

Exposicions

La Galeria BAT presenta els últims treballa de Gustavo Díaz Sosa

La Galeria BAT presenta els últims treballa de Gustavo Díaz Sosa
bonart madrid - 24/01/19
La Galeria BAT, carrer María de Guzmán 61 de Madrid, presenta del 25 de gener de 2019 la tercera exposició de la temporada, De revelacions a cruïlles, de l'artista Gustavo Díaz Sosa.
De revelacions a cruïlles significa, tant per la Galeria BAT com per al pintor cubà, un llarg camí i molts anys de treball i col·laboració. En la seva quarta exposició individual a la galeria, Díaz Sosa ens parla, a través de les seves peces, de la cruïlla que emana de la dualitat saber-ignorància en la qual es troba moltes vegades l'home.
L'exposició reflecteix una societat retratada pels comportaments individuals, afectada per les veritats que es revelen davant seu i com aquestes aconsegueixen canviar el rumb de l'home. A través d'una qüestió existencial, la destinació es trunca i queda poc per fer: anar a la deriva o prendre les regnes, acceptar i seguir endavant.Amb una llarga trajectòria a les seves esquenes i múltiples premis i reconeixements, Gustavo Díaz Sosa aconsegueix eclipsar tot espectador amb els seus impressionants peces.
A la imatge, obra de Gustavo Díaz Sosa.
Nial nou-180x178Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88