FCC-Segell-banner4
El Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana presenta nova agenda d\'activitats i exposicions

Notícies

El Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana presenta nova agenda d'activitats i exposicions

bonart valència - 01/02/19
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014220317_Verdu_Bonart-180x180
Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana presenta la programació del 4 al 10 de febrer.

Exposició Hugo Martínez-Tormo. La deriva d'un gest post-romàntic del 5 de febrer al 16 de juny. Centre Cultural d’Espanya a Mèxic. Sala Donceles. República de Guatemala 18, Centre Històric. Ciutat de Mèxic.

Representació de El lazarillo de Tormes. Realitzada per alumnes del col·legi Domus de Godella i de Polònia, Turquia, Itàlia i Romania, en el marc del projecte europeu Erasmus+ ‘The Heritage Project’. 7 de febrer a les 19:00 hores. Centre del Carme Cultura Contemporània, carrer Museu 2 de València. Entrada gratuïta.

Festa d'inauguració de la 9ª edició del festival Cabanyal Íntim. 7 de febrer de 19:00 a 21:00 hores. Centre del Carme Cultura Contemporània, carrer Museu 2 de València.

Exposició Fragments que representen al món. 2º exposició del cicle ‘Totalitat i Infinit. Economies de la transferència en altre(s) temps par a l’art’ a partir del 7 de febrer a les 20:00 hores al Centre del Carme Cultura Contemporàni.

Parking club. Segona edició del projecte d’Esther García Guixot sel·leccionat per a #Cercles2019 – convocatòria de projectes de mediació cultural a partir del 8 de febrer de 18:00 a 20:00 hores al Museu d’Art Contemporani d’Alacant – MACA, Plaça Santa Maria  3 d'Alacant.

Mostra Internacional de Cinema Educatiu MICE. Cap al seté somni, 7ª MICE els dies 8, 9 i 10 de febrer al Centre del Carme Cultura Contemporània, carrer Museu 2 de València.

Exposició Artfulness. Sentir - Cuerpo - Nosotros fins al 10 de febrer al Centre del Carme Cultura Contemporània

Exposició Eduardo Hurtado. Oh! Monstruo fins al 17 de febrer al Centre del Carme Cultura Contemporània.

Exposició Disjuntives poètiques per pensar el present. Exposició de la col·lecció ‘Art Contemporani de la Generalitat Valenciana / Primers Moments’ fins al 17 de febrer. Fundació Bancaixa – Sala d’Exposicions Glorieta, plaça Cronista Chabret 6 de Sagunt.

Exposició Marla Jacarilla. Apuntes para una fuga fins al 17 de febrer al Centre del Carme Cultura Contemporània.

Exposició José Segrelles & The Illustrated London News fins al 24 de febrer a l'Ajuntament de Potries, carrer Boamit  28 de Potries.

Exposició Vis a Vis, el disseny visita l'art fins al 3 de març al Museu d’Art Contemporàni Vicente Aguilera Cerni. MACVAC, carrer Diputació 20 de Vilafamés.

A la imatge, exposició "Hugo Martínez-Tormo. La deriva d'un gest post-romàntic".

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1