BannerFCC_Bonart
L\'IEFC ret homenatge a la fotògrafa Berenice Abbott

Exposicions

L'IEFC ret homenatge a la fotògrafa Berenice Abbott

bonart barcelona - 18/02/19
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021BONART_180x180
L'IEFC presenta del 21 de febrer al 31 de març de 2019 a la Sala Ramon Alabern i Sala El Balcó (Recinte de l’Escola Industrial), carrer Comte d’Urgell 187 de Barcelona l'exposició col·lectiva About Abbot, composta per les fotografies realitzades per l’alumnat de l’IEFC, de la Goldsmiths, University of London, de la University of East Anglia i de la Kingston University; que va ser convocat a fer una interpretació, adaptació o deconstrucció de la fotografia de Berenice Abbott titulada Vista aèria de Nova York de nit, realitzada el 20 de març de 1936.

De les 108 fotografies rebudes, l’IEFC ha fet una selecció de 41 imatges que formen l’exposició i que donen resposta a la següent pregunta: Què pot oferir en l’actualitat la mirada d’una fotògrafa com Berenice Abbott? La resta d’imatges no exposades es projecten a través d’un monitor instal·lat a la sala.

Aquesta exposició s’estableix segons els acords de col·laboració entre l’IEFC i la Fundació Mapfre, coincidint amb la seva exposició Berenice Abbott, Retrats de la modernitat, que es pot veure a la seva seu de Barcelona, la Casa Garriga Nogués.

A la imatge, fotografia de l'IEFC.

Et poden
Interessar
...