FCC-Segell-banner4
Isabel Jover recorda les artistes oblidades a la Sala Portal del Pardo

Exposicions

Isabel Jover recorda les artistes oblidades a la Sala Portal del Pardo

bonart el vendrell - 18/02/19
Banner-CMW-180x180px_v1-espEude, generic
La Sala Portal del Pardo, plaça Vella d'El Vendrell, acull l’exposició Dones artistes oblidades per la història de la pintora Isabel Jover del 15 de febrer fins al 17 de març de 2019.

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, la seva ciutat natal, Isabel Jover amplia els estudis a Londres, Amsterdam i Brussel·les, on s’estableix durant sis anys, i obté diversos premis i distincions, com ara el Diploma i la Medalla del Consell Europeu d’Art i Estètica. Més tard es trasllada a Taipei, on durant un any i mig practica tècniques de pintura xinesa i pintura zen.

Ha participat en nombroses exposicions individuals i col·lectives arreu del món, i en diverses biennals i simposis internacionals d’ art contemporani.

Actualment, ha fet una sèrie de retrats de dones artistes de diferents èpoques i països, totes relacionades amb les arts plàstiques, la música o l’escriptura, injustament oblidades pels historiadors del seu temps malgrat la qualitat de la seva obra i malgrat haver gaudit, en molts casos, del reconeixement dels seus contemporanis.

Les obres de l’exposició són de pintura acrílica i oli sobre fusta. Les artistes escollides representen un part aleatòria de tantes i tantes altres dones artistes.

A la imatge, obra d'Isabel Jover.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura