BannerFCC_Bonart

Certàmens

Photoalacant celebra la seva sisena edició

Photoalacant celebra la seva sisena edició
Banner-Flama-180x180px_v1-catLa-Galeria-201602-recurs
bonart - alacant - 28/02/19


Photoalacant celebra la seva sisena edició, del 7 al 31 de març, amb un nou concepte: El cos: mapa fotogràfic de l'individu i el seu context. El cos en la seva mirada contemporània serveix com un mapa que rastreja noves pràctiques artístiques que rellegeixen la corporeïtat i diversos autors ho mostren com a metàfora d'una societat esgotada dels seus propis estereotips.


Photoalacant escaneja i revela el cos com una cosa latent, ardent i en constant transformació, i convida a tots els interessats en aquest art a conèixer l'edició a través de les diferents alternatives. Vint exposicions pretenen que durant el mes de març els espais culturals de la ciutat d'Alacant s'acosten a la fotografia.


El 7 de març s'inaugura el festival amb l'exposició La Fotografia: Mirall personal d'una Generació. Serà una exposició col·lectiva de la Col·lecció Pilar Citoler, comissariada per Alicia Ventura al centre cultural Les Cigarreres. A més hi haurà una actuació, Good, del Festival Abril a Dansa, que enguany col·labora amb Photoalicante.


La Llotja del Peix acollirà l'obra de més de 40 artistes internacionals, gràcies a la col·laboració de Doral Contemporary Art Museum (Museu d'Art Contemporani de Miami), de l'espai Concrete Space i de l'escola FIU Art de Miami, sota el títol Cos + Memòria + Ciutat. La resta d'exposicions combinen espais públics i privats, com l'Àmbit Cultural d'El Corte Inglés, galeries, i altres locals culturals que acaben de completar el programa d'exposicions.


Et poden
Interessar
...