SAC-Bonart-817x88

Mercat de l'art

Setdart subhasta obra gràfica d'Antoni Tàpies

bonart Barcelona - 28/02/19
Setdart subhasta obra gràfica d\'Antoni Tàpies
Baner_Enkaoua_Bonart_360x356pxAAFF-Banner-Bonart-180x178px-A-land-is-a-land
Del 27 de febrer al 4 de març, Setdart organitza una subhasta de l'artista Antoni Tàpies. Entre els anys seixanta i noranta, Antoni Tàpies va dedicar una especial atenció al gravat, emprant-se en varietat de tècniques, encara que sense abandonar les seves investigacions pictòriques.

D'això donen compte el bon nombre d'exposicions dedicades al Tàpies gravador, destacant "Tàpies a la col·lecció de Joan Barbarà" (qui va ser també gravador de Picasso i de Miró). Hi ha una línia de perfecta continuïtat entre els temes i els conceptes de les seves pintures i dels seus gravats. En tots els casos, la seva obra oscil·la entre l'interès matèric i l'aspiració transcendent, entre la sensibilitat perceptiva i l'experiència contemplativa.

En l'obra gràfica reunida per Setdart, que ja pot adquirir-se en subhasta, conflueixen els seus atributs més característics: el repertori de signes amb les seves ambivalents simbolismes i missatges velats, així com la referència el·líptica al cos a través de l'evocació d'aspectes de la vida diària.


Et poden
Interessar
...

BANER_BIENNAL_Bonart-400x68