banner-1280x150-gene

Exposicions

"Silencis" de Carmen Roger a Blue Frame Gallery

\
bonart barcelona - 28/02/19
Blue Frame Gallery inaugura l'exposició de pintura Silencis de Carmen Roger, que es podrà visitar fins al 6 d'abril del 2019.
Carmen Roger, pintora barcelonina resident a l'Empordà, és una artista de gran talent i ofici. Destaca per la seva pintura intimista en la qual contrasten la simplicitat del dibuix amb la intensitat de l'emoció. Algunes de les seves obres recullen textos llegibles i altres difuminats; és la seva manera de suggerir, de comunicar i, en definitiva, la seva manera de sentir.
Prepara els suports amb tanta cura que apareixen immaculats, aconseguint que formes i espais dialoguin en perfecta harmonia.
Quant als seus temes, Carmen s'inspira en objectes senzills que l'envolten, en racons o espais quotidians i en la naturalesa. L'extraordinari és la forma en què la seva mirada els converteix en una obra original. Les seves figures són elegants i estan plenes de dolçor. Executades amb una tècnica perfecta ja sigui utilitzant únicament el grafit, o bé combinant-lo amb un fons de color o un altre detall per guanyar en profunditat.
Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-112M_VOT_INFORMATIU_300x250

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90