banner-elscatala-817x88px
Cuerpos de Lewy: desconnexions en moviment d\'Alejandra Morales a Casa Elizalde

Exposicions

Cuerpos de Lewy: desconnexions en moviment d'Alejandra Morales a Casa Elizalde

bonart barcelona - 03/02/21
Instal·lació d’Alejandra Morales a la Casa Elizalde de Barcelona
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
Des del 20 de gener d'enguany que es pot visitar l’exposició temporal “Cuerpos de Lewy: Desconnexions en moviment” d’Alejandra Morales a la Casa Elizalde de Barcelona. En aquesta exposició, Morales ens exhibeix una sèrie de fotografies tridimensionals realitzades amb cianotípia que expressen aquestes desconnexions intermitents i que es transformen amb el  moviment. Una instal.lació de fils traça un recorregut que evoca les connexions neuronals.

La demència per cossos de Lewy és una malaltia degenerativa que provoca demència greu, alteracions conductuals i desorientació fins a la mort. Les persones afectades connecten i desconnecten amb la realitat de manera intermitent. En el curs evolutiu perden la noció d’elles mateixes fins a oblidar la pròpia identitat.

Les activitats que s’han organitzat paral.leles a aquesta exposició són pel dimecres 3 de febrer a les 19:00 hores, una conferència sobre “Malalties neurodegeneratives: Parkinson, demencia i cossos de Lewy” a càrrec de la doctora Núria Caballol, neuròloga de la Clínica Teknon. Pel divendres dia 12 de febrer de 10:30 a 13:00 hores, es realitzarà un taller de cianotípies amb Alejandra Morales. 

 

Totes aquestes activitats són gratuïtes i es poden realitzar amb cita prèvia a la pàgina web de la Casa Elizalde. 

Aquesta  mostra es podrà visitar fins el 19 de febrer del 2021.

Els horaris de visita a l’exposició són de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 hores  i de 16:00 a 20:00 hores. 

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-