FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Enlluernats pel mediterrani", al Centre Cultural les Bernardes

bonart salt - 07/02/21
Una de les imatges de l'exposició "Empúries, mirall de Catalunya"
BONART-180x180-CervellsLa-Galeria-201602-recurs
El Centre Cultural Les Bernardes de Salt mostra l'exposició "Enlluernats pel Mediterrani", que obre el cicle d'exposicions als intel·lectuals que van quedar enlluernats per la Mediterrània. La mostra es podrà veure fins al 30 d'abril.

El llibre Peregrinos de la belleza de l'escriptora María Belmonte, és la font de la qual parteixen les cinc exposicions dedicades a grans autors que van quedar fascinats en el seu moment pel món clàssic i la Mediterrània.

EXPOSICIONS DEL CICLE
A la sala Berta Casas, els protagonistes seran D.H Lawrence, Norman Lewis, Henry Miller, Patrick Leigh Fermor, Kevin Andrews i Lawrence Durrell. Per la seva part, la sala Photo i la sala 29 m², es mostraran fotografies i peces arqueològiques inèdites d'Axel Munthe, en la
mostra "L'exiliat de Capri".
Pel que fa a l'exposició de l'església, hi haurà instal·lada la mostra fotogràfica dels nus dels joves de Wilhelm von Gloeden titulada "El fotògraf de l'Arcàdia", com també els visitants podran veure l'exposició "Hipsters in Stone" de Léo Caillard a la Sala Sant Jordi, que exhibeix una sèrie d'escultures i fotografies.

L'exposició que es podrà veure a la sala La Talaia, sota la curadoria de Pau Guinart, exhibeix un viatge fotogràfic a la ciutat d'Empúries titulada "Empúries, mirall de Catalunya".

Els comissaris d'aquesta exposició han programat tot un seguit d'activitats paral·leles com són els cicles de conferències telemàtiques i projeccions cinematogràfiques o documentals, cursos d'història de l'art, clubs de lectura, etc.

 

Centre Cultural Les Bernardes
C/ Major, 172 17190 · SALT
Telf. 972 23 46 95
bernardes@girones.cat
www.bernardes.cat


 

 

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura