BannerFCC_Bonart

Exposicions

"La Construcció de la Realitat i Altres Mentides" al Centre Andalús de Fotografia

\
GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180Banner-Eggleston-180x180px_v1-cat
bonart - almeria - 29/04/19
El Centre Andalús de Fotografia presenta, fins al 23 de juny, l'exposició La Construcció de la Realitat i Altres Mentides, de la fotògrafa alacantina Cristina de Middel.

A La Construcció de la Realitat i Altres Mentides l'autora es pren un respir i recopila tot el material que s'ha produït en aquests prolífics quatre anys de les seves primeres sèries per a diverses fires i exposicions. De Middel buida el seu estudi i ens mostra la seva obra tal qual l'ha anat emmagatzemant durant aquest temps. Fotografies repetides en diversos formats, algunes d'elles part de col·leccions privades, el que qüestiona el valor de la fotografia com a peça reproduïble, col·leccionable i subjecta a les imposicions del mercat, en contraposició al concepte de fotografia com a mitjà d'expressió, com a unitat comunicativa amb la qual es busca explicar alguna cosa.

La Construcció de la Realitat i Altres Mentides és un exercici de crítica que qüestiona les regles tradicionals de l'art i el col·leccionisme. La sala és el llenç en el qual de Middel bolca la seva obra per compartir-la íntegrament amb l'espectador, sense comissariat, sense ordre definit, sense coherència, sense filtres, per fer-nos comprendre que la seva fotografia és el seu llenguatge, cada imatge és una paraula i mitjançant elles, ens fa partícips de les seves històries.

Et poden
Interessar
...