FCC-Segell-banner4
Serveis Funeraris de Madrid (SFM) ha signat un conveni de col·laboració amb el COAM

Notícies

Serveis Funeraris de Madrid (SFM) ha signat un conveni de col·laboració amb el COAM

bonart madrid - 29/04/19
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014La-Galeria-201602-recurs
L'empresa municipal de Serveis Funeraris de Madrid (SFM) ha signat un conveni de col·laboració amb el Col·legi Oficial d'Arquitectes de Madrid i la Fundació Arquitectura COAM, l'objectiu és aprofitar les sinergies d'aquestes entitats en benefici de la conservació i difusió de l'obra patrimonial gestionada per Funerària Madrid.

El text inclou actuacions de caràcter tècnic sobre els 14 cementiris municipals de Madrid, al Tanatori M30 i el Tanatori Sud, així com els crematoris municipals. En aquest sentit, el COAM cooperarà en l'elaboració d'un pla especial d'actuacions de la zona antiga del Cementiri de La nostra Senyora de l'Almudena, així com en altres projectes de rehabilitació que SFM abordi tant en els cementiris com en els tanatoris i crematoris que gestiona. Per la seva banda, la Fundació Arquitectura COAM abastarà el vessant més cultural de l'acord, a través de diferents iniciatives com: la gestió i catalogació de l'arxiu documental del Cementiri de La nostra Senyora de l'Almudena; l'anàlisi per a la creació d'un possible espai expositiu en aquest mateix cementiri; i l'organització de visites guiades a l'Almudena vinculades al món de l'arquitectura.

L'objectiu no és altre que posar en valor tant el patrimoni artístic com el cultural que posseeix la ciutat de Madrid, així com acostar a la societat a aquesta obra, encara no coneguda per tota la ciutadania.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68