MG_Bonart-1280x150p

Notícies

El DHUB incorpora 36 peces a l’exposició permanent de disseny de producte

El DHUB incorpora 36 peces a l’exposició permanent de disseny de producte
bonart barcelona - 21/05/19
El Museu del Disseny de Barcelona, plaça de les Glòries Catalanes 37-38,  renova l’exposició permanent de disseny de producte “Del món al museu. Disseny de producte, patrimoni cultural” que incorpora 36 noves peces.

Amb la incorporació de 36 noves peces, l’exposició permanent de disseny de producte passa a mostrar 250 objectes representatius de les etapes més significatives del disseny a casa nostra, des de l’època del GATCPAC fins avui. Aquestes noves peces, fruit dels increments de la Col·lecció del Museu dels últims anys, contribueixen a completar la presentació del treball de dissenyadors i empreses que han impulsat el disseny a Barcelona, Catalunya i Espanya.

Entre les noves peces que s’exposen hi ha autors consagrats com ara Gemma Bernal i Javier Mariscal, i d’altres que fins ara no eren presents a la col·lecció, com l'Estudi IDP, Closca Design, Mut Design, Ana Hernando, Josep Maria Magem o GR Lab Studio. També hi ha empreses d'important trajectòria com Marset, Expormim, Flamagas o Miele, i d'altres que s'incorporen per primer cop al fons del Museu, com Hed Cycling International, CuldeSac Espacio Creativo o MADOM.

Aquestes noves peces enriqueixen el discurs de l’exposició, inaugurada el 2015, completant els seus àmbits, que s’organitzen a partir de tres grans conceptes: la capacitat dels objectes d’esdevenir una referència, l’exploració de tècniques i materials i el reconeixement social, tant professional com popular que obtenen. Tot un univers d’objectes funcionals, bells, racionals o evocadors, que parlen de la gran transformació que al llarg del segle XX i fins avui el disseny ha introduït en la vida de les persones.

A la imatge, Banc llit "¡Por el amor de Dios!", 2010, Curro Claret.
bonart-1_14_11_BonartCultural_180x180px_OK_29nov

Et poden
Interessar
...