0524-banner-bonart-CarlesPiqueras-1280x107px

Convocatòries

La Fundació Güell convoca la Beca Arts visuals Fundació Güell

El termini per presentar la 'Beca arts visuals Fundació Güell' estarà obert fins al 30 de setembre de 2024 a les 23:59 hores.

La Fundació Güell convoca la Beca Arts visuals Fundació Güell
bonart barcelona - 07/06/24

La Fundació Güell convoca una beca adreçada a joves artistes d'arts visuals, oberta a les disciplines de pintura, escultura, instal·lació, fotografia, dibuix i vídeo art, amb l’objectiu d’oferir-los un reconeixement al seu esforç i un ajut per desenvolupar la seva vocació.

Podran optar a la beca, individualment o formant part de col·lectius artístics que hagin desenvolupat una producció conjunta demostrable i duradora, les persones que tinguin menys de 30 anys en el moment que fineixi el termini de presentació de sol·licituds de beca que s’estableix més endavant, que siguin nascudes en l’àmbit lingüístic català-valencià-balear i que tinguin llicenciatura universitària o grau universitari.

El jurat nomenat per la Fundació Güell gaudirà d’autonomia plena en el marc d’aquestes bases. Podrà convocar aquells participants que estimi convenient a fer una exposició oral de la seva sol·licitud. El jurat farà la selecció dels dossiers concurrents i n’escollirà el millor, proposant-lo a la Fundació Güell com a beneficiari de la beca d’arts visuals 2024.

L'import de la beca serà de 4.000 euros.

Més informació

Banner_MaquinesdelTemps_300x250Banner-LS-180x180

Et poden
Interessar
...

Banner_MaquinesdelTemps_970x250