BONART_1280x150

Notícies

INCLASSIFICABLES aborda el cinema omnívor d'Isaki Lacuesta

El programa s'adreça a tots els públics, amb la voluntat d'apropar als ciutadans del nostre país, de manera intergeneracional, els creadors més rellevants i el seu instint artístic. Un programa conduït per David Escamilla i Ricard Planas i que es va gravar a la Fundació Catalunya La Pedrera.

INCLASSIFICABLES aborda el cinema omnívor d\'Isaki Lacuesta
bonart barcelona - 04/03/24

El 3 de març, INCLASSIFICABLES, pòdcast a Catalunya Ràdio, va tenir com a convidat a Isaki Lacuesta. David Escamilla i Ricard Planas van conversar amb el director de cinema Isaki Lacuesta, artífex d'històries a mig camí entre el documental i la creació. També Inclassificables va tenir com a convidada Marta Lacambra, directora general de la Fundació Catalunya La Pedrera, la qual va compartir els valors de la fundació amb vocació de servei a la societat.

Impulsat i creat per Bonart Cultural, INCLASSIFICABLES viatja cada quinze dies arreu de Catalunya, cercant espais d'art, estudis creatius, museus i fundacions. David Escamilla i Ricard Planas conversen, molt de prop, amb els nostres artistes de prestigi més internacionals: Albert Serra, Marcel·lí Antúnez Roca, RCR Arquitectes, Cabosanroque, Franc Aleu... Pintors, escultors, arquitectes, cineastes, performers i creadors d'experiències immersives. 

Així també, cada pòdcast d'INCLASSIFICABLES, que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la Fundació Lluis Coromina, es materialitza des d'un espai d'art de la geografia catalana: la Fundació Antoni Tàpies, l'Estudi d'Arquitectura RCR, la KBr Fundació Mapfre, la Fundació Lluís Coromina, Fundació Palau, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), etc.


El pòdcast INCLASSIFICABLES comparteix, amb els creadors més heterodoxos i d'esperit més lliure, els seus èxits i reptes. INCLASSIFICABLES s'adreça a tots els públics, amb la ferma voluntat d'apropar als ciutadans del nostre país, de manera intergeneracional, els creadors més rellevants i el seu instint artístic.

 

Enllaç al programa INCLASSIFICABLES

Eude, genericBonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1