Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

L’ombra sota la parpella. La vida al panòptic

'L’ombra sota la parpella – Lliçó d’anatomia del cos excèntric' a l’espai del Bòlit de Sant Nicolau fins al 28 de gener

L’ombra sota la parpella. La vida al panòptic
Zoe Mera girona - 29/12/23

La vida al panòptic, l’existència sota un ull que mira i ens fa mirar... Tota una anatomia d’un cos social que es transforma amb nosaltres i amb el pas del temps. Aquesta és l’ombra sota la parpella que evidencia Pere Admetlla al Bòlit, Centre d’Art Contemporani de Girona. Podem conèixer L’ombra sota la parpella – Lliçó d’anatomia del cos excèntric a l’espai del Bòlit de Sant Nicolau.

Ens trobem tres peces individuals que conformen un tot, en conjunt amb l’espai perfecte per deixar-se emportar i reflexionar sobre en què es transforma la capella de Sant Nicolau. Admetlla juga amb l’arquitectura de l’ull, en una recerca sobre l’anatomia de la mirada i el joc dels sentits. Les instal·lacions bé es poden llegir de forma individual o com una instal·lació sencera, per aturar-se, observar, jugar i deixar-se sorprendre. 

El so, la imatge, les textures, atorguen materialitat al total d’idees que l’artista, després de més d’un any i mig de preparació, ens convida a experimentar. 

L’exposició l’acompanyen tot un seguit d’activitats, una sèrie de converses, presentacions, activitats per a mainada amb convidats molt especials, a més de les visites comentades al costat del mateix Admetlla i d’Íngrid Guardiola, directora del Bòlit. Tot per descobrir quin és el cos excèntric. 

Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90BANNERS BONART_180x180

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal