canal-mnactec-1280-150

Notícies

INCLASSIFICABLES conversa amb l'estudi RCR Arquitectes

El programa s'adreça a tots els públics, amb la voluntat d'apropar als ciutadans del nostre país, de manera intergeneracional, els creadors més rellevants i el seu instint artístic. Un programa conduït per David Escamilla i Ricard Planas i que es va gravar a l’estudi dels RCR a la ciutat d’Olot.

INCLASSIFICABLES conversa amb l\'estudi RCR Arquitectes
bonart olot - 23/12/23

El 24 de desembre, INCLASSIFICABLES, pòdcast a Catalunya Ràdio, tindrà com a convidats a l’estudi RCR Arquitectes. David Escamilla i Ricard Planas conversaran amb Rafael Aranda, Carme Pigem i Ramón Vilalta, una triada de creadors d’espais singulars, un equip multidisciplinar que sedueix el món sencer des de l’autenticitat i la connexió amb les arrels. També amb Ramon Folch, President de la Fundació RCR Bunka, compartirem quines son les claus de comprensió i l’equilibri entre l’arquitectura i els entorns naturals. 

Impulsat i creat per Bonart Cultural, INCLASSIFICABLES viatja cada quinze dies arreu de Catalunya, cercant espais d'art, estudis creatius, museus i fundacions. David Escamilla i Ricard Planas conversen, molt de prop, amb els nostres artistes de prestigi més internacionals: Albert Serra, Marcel·lí Antúnez Roca, RCR Arquitectes, Cabosanroque, Franc Aleu... Pintors, escultors, arquitectes, cineastes, performers i creadors d'experiències immersives. 

Així també, cada pòdcast d'INCLASSIFICABLES, que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la Fundació Lluis Coromina, es materialitza des d'un espai d'art de la geografia catalana: la Fundació Antoni Tàpies, l'Estudi d'Arquitectura RCR, la KBr Fundació Mapfre, la Fundació Lluís Coromina, Fundació Palau, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), etc.


El pòdcast INCLASSIFICABLES comparteix, amb els creadors més heterodoxos i d'esperit més lliure, els seus èxits i reptes. INCLASSIFICABLES s'adreça a tots els públics, amb la ferma voluntat d'apropar als ciutadans del nostre país, de manera intergeneracional, els creadors més rellevants i el seu instint artístic.

 

Enllaç al programa INCLASSIFICABLES

CC_Online_BONART_180X180Impremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90