JP_Bonart-1280x150px-Online-

Notícies

Pep Admetlla participa a la V Biennal del Sud

El projecte 'Memòria i contingut' cerca col·locar una figura arquitectònica que sigui transitable en un espai públic.

Pep Admetlla participa a la V Biennal del Sud
bonart - 18/11/23

La V Biennal del Sud, a l'estat d'Aragua (Veneçuela), és un esdeveniment que reuneix la participació de 26 artistes internacionals i 46 artistes veneçolans que compta, en aquesta edició, amb la participació de Pep Admetlla (Girona 1962). Segons va explicar l'artista, l'obra amb la qual participa, Memòria, continguts i narratives, està implicada en la temàtica en què es basa aquesta V Biennal del Sud, i busca col·locar una figura arquitectònica que sigui transitable en un espai públic.

Així mateix, Admetlla va explicar que aquest projecte "serà com una biblioteca de memòria, en què els elements del planeta com ho són la Llum (el sol), el So (el vent), la gent, es transmetran a través dels diferents forats macles, que aniran penetrant com si fos una mena de rellotge aleatori on es veuran els moviments del sol".

Segons paraules de l'artista, Memòria, continguts i narratives és "un lloc on ens podem trobar a nosaltres mateixos, no serà la forma sinó el buit d'aquest espai, on a través del forat que té, es transmet la llum, el so, el vent, ens aïllem dins aquest espai per tenir la nostra pròpia memòria del que vivim, perquè la memòria no és el mateix que el record, el record el modifiquem, la memòria l'estabilitzem" va comentar Admetlla.

Aquesta obra que pot ser transitada busca aïllar els sorolls, l'ambient i les coses que pertorba les persones per brindar-los un espai de tranquil·litat on puguin passar una estona diferent i desposseïdora.

Baner-generic-180x180_thumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px