JP_Bonart-1280x150px-Online-

Certàmens

Més de 100 galeries participen a la 31a edició d'Estampa

Més de 100 galeries participen a la 31a edició d\'Estampa

Més de 100 galeries amb artistes nacionals i internacionals participen en la 31a edició de la fira Estampa, que se celebra del 19 al 22 d'octubre al pavelló número 4 del recinte fira d'Ifema Madrid. Pel que fa el galerisme i el col·leccionisme al nostre país, compta en aquesta ocasió amb la intervenció de Secundino Hernández com a artista convidat.

En aquesta convocatòria participen les principals galeries d'Espanya i del món, incorporant-se fins a una vintena de nous projectes creats a l'Estat en els darrers anys. Alguns dels noms d'aquestes galeries són: Juana de Aizpuru (Madrid), 1MiraMadrid (Madrid), Moisés Pérez d'Albéniz (Madrid), Cayón (Madrid/Menorca/Manila), Max Estrella (Madrid), Marlborough (Madrid), Fernando Pradilla (Madrid), Mayoral (Barcelona), La Cometa (Bogotà/Madrid), José de la Mano (Madrid), Zielinsky (Barcelona), Leyendecker (Tenerife), Álvaro Alcázar(Madrid), ArtNueve (Múrcia), Rafael Pérez Hernando (Madrid), ATM (Gijón), Fernandez Braso (Madrid), T20 (Múrcia), PalmaDotze (Barcelona), Juan Silió (Madrid/ Santander) o Isabel Hurley (Màlaga).

Pel que fa al Programa General, aques any es reforça amb la incorporació de les galeries d' última generaciócom Yusto/Giner (Madrid/Marbella), VETA (Madrid), Berlín Galeria (Sevilla), Swinton Gallery (Madrid), La Causa (Madrid), Arniches 26 (Madrid) Herrero de Tejada (Madrid), Artizar (Tenerife), Villazán (Madrid), Victor Lope (Barcelona), WeCollect (Madrid) o 3 Punts (Barcelona). Cal fer referència a la participació de galeries dedicades a fotografia com Bernal Espai (Madrid), A Pick Gallery (Milà), Blanca Berlín (Madrid), Valid Foto (Barcelona), o Cambra Fosca (Madrid).

A la secció Look, think and choose, comissariada per Lorena Martínez de Corral, hi acudeixen Alarcón Criado –Irene Infantes–; Ehrhardt Florez –Secundino Hernández–; Format Còmode –Rosari Trillo–; Helga de Alvear –Prudenci Irazabal–; Nordés –Rosendo Cid–; Ponce+Robles –Julio Linares–; The Goma –Jose Díaz– i Rocio Santacruz –Lluis Hortalà–. Cal destacar la presència de Secundino Hernández com a artista convidat, que presenta el seu treball més recent en una sèrie de pintures estants de gran format.

Així mateix, la fira potencia el programa de col·leccionistes internacionals, que atraurà Madrid convidats que valoren especialment el galerisme d'art de l'Estat. També s'han programat una sèrie de visites guiades per grups específics de col.leccionistes, etc... i el programa Coleciona Corporativa, acull una exposició amb obres seleccionades per diferents comissaris, com també hi haurà un Foro en Colecciona que comptarà amb la intervenció de diferents artistes.

La fira Estampa 2023 es celebrarà fins al 22 d'octubre d'11:00 a 20:00h. el primer dia de fira, i de 12:00 a 20:00h la resta dels dies.

300x300Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal