0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Notícies

Nina Murashkina, Premi FAD d’Art 2023

Nina Murashkina, Premi FAD d’Art 2023
bonart barcelona - 17/10/23

L’Auditori del DHub – Disseny Hub Barcelona, ha acollit la cerimònia de lliurament dels Premis FAD d’Art a la creació artística, en el marc de la Barcelona Design Week. Les obres guanyadores, a més de totes les seleccionades, es podran veure fins al 7 de gener de 2024 a El millor disseny de l’any, l’exposició del FAD al DHub – Disseny Hub Barcelona.

La 13a edició dels guardons organitzats per l’Associació d’Artistes i Artesans del FAD (A-FAD) reconeixen l’excel·lència en l’aportació conceptual de les obres, la qualitat del treball material, la distinció en l’execució de les tècniques i el reconeixement de les tendències més contemporànies en l’àmbit artístic. L’obra que es va endur el gran premi d’aquest any és Still waters run deep de l’artista ucraïnesa establerta a Catalunya, Nina Murashkina.

Nina Murashkina, Premi FAD d’Art 2023 Pere Ginard, 'Les formes del món'

A més, el jurat va entregar dues mencions a Pere Ginard i Concha Romeu López de Sagredo. Les tres obres guardonades, escollides d’entre una selecció de 33 peces, les van escollir els membres del format per Stella Rahola Matutes, artista; Sabel Gavaldon, curador d’exposicions i cap de Programes Públics del MACBA; Rocío Santa Cruz, directora de la Galería RocíoSantaCruz i Arts Libris; Pere Parramon, escriptor, professor i gestor cultural; i Begoña Corzo, periodista.

Nina Murashkina, Premi FAD d’Art 2023 Concha Romeu López de Sagredo, 'Ajuar'

A part dels premis dins de la convocatòria oberta, també es van atorgar els tres Reconeixements FAD d’Art per part de la Junta Directiva de l’A-FAD a tres artistes amb trajectòries destacades: Silvia Gubern, Patricia Dauder i Eva Fàbregas.

Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90